Blogs

SAULES ŽALŪZIJAS FASĀDEI – 6 iemesli, lai pateiktu “JĀ”

1. LĪDZ 80% EFEKTĪVĀKAS PAR JEBKURĀM IEKŠTELPU ŽALŪZIJĀM

Fasādes saules žalūziju galvenā priekšrocība ir to efektivitāte un daudzfunkcionalitāte. Iekštelpu aizkari ielaiž saules starus telpā, uzkarst un darbojas kā sava veida sildītājs. Tieši pateicoties tam, ka žalūzijas atrodas ēkas ārpusē, nevis iekšpusē, tie laicīgi aiztur karstos saules starus, neļaujot karstumam ietekmēt ēkas iekšējo klimatu.

2. EKOLOĢISKI UN ILGMŪŽĪGI – NOST AR KONDICIONIERI

Lieliska un videi nekaitīga alternatīva kondicionierim, kas ir īpaši aktuāli ģimenēm ar maziem bērniem. Kondicioniera vēsais gaiss sausina gaisu un izraisa saaukstēšanos pat karstā vasaras laikā. Fasādes žalūzijas "dabiskā" veidā atdzesē telpu un uztur vienmērīgu un patīkami vēsu klimatu bez papildus trokšņiem un tēriņiem. Turklāt, nav nepieciešama elektrības padeve, ūdens iztekas montēšana, filtru maiņa, un sarežģīta apkope.

3. NODER ARĪ ZIEMĀ UN RUDENĪ!

Žalūzijas ir aktuālas ne vien svelmainajā vasarā. Lai arī vairs ne tik karsta, rudens un ziemas saule ir tuvāk horizontam, līdz ar ko stari tiešāk iespīd logos un var traucēt ikdienas darbos ilgāku laiku. Šo komfortu novērtē arī netraucēta miega baudītāji un filmu mīļi, kam svarīgi, lai telpa ir maksimāli tumša un izolēta jebkurā dienas laikā.

4. PAPILDUS SKAŅAS IZOLĀCIJA, PRIVĀTUMS UN DROŠĪBA

Lameļu saules žalūzijas kalpo kā lielisks papildus drošības, privātuma un skaņas izolācijas papildinājums. Nakts un dienas laikā lameles neļaus ielauzties caur logu, pasargās no garāmgājēju skatieniem, un mazinās ielas trokšņus.

5. LIELISKS UN NEATKĀRTOJAMS AKCENTS

Pareiza izvēle mazas platības telpām, minimāla stila interjeram, kā arī modernām un vienkārša dizaina ēkām, kur uzsvars ir uz tīrām līnijām, gaisīgu interjeru un funkcionalitāti katrā detaļā. Piešķirs oriģinālu akcentu un kļūs par galveno dekora elementu gan interjeram, gan fasādei.

6. NO MAZIEM NAMU LOGIEM LĪDZ LIELĀM STIKLA FASĀDĒM

Uzstādāmas un pielāgojamas jebkura izmēra parastiem un jumta logiem, stikla fasādēm u.tt. Veiksmīga izvēle ne tikai restorāniem, veikaliem, privātmājām un dzīvokļiem, bet arī skolām un augstskolām, biroja un banku ēkām, bibliotēkām un slimnīcām.

 

FASĀDES ŽALŪZIJU VEIDI

FIKSĒTI SAULES AIZSARGPANEĻI

Fiksēto saules paneļu konstrukcija ir stabila, uzticama un veidota no ekstrudēta alumīnija. Lameles tiek stiprinātas un nofiksētas vēlamā leņķī, līdz ar to vairs nav jāuztraucas par to regulēšanu - vienreiz uzstādi un aizmirsti! Kalpo arī kā labs dizaina elements ēku fasādēm, pārkārēm un norobežojumiem.

SAULES AIZSARGPANEĻI

Saules aizsarpaneļu konstrukcijai ir regulējams lameles leņķis no 0 līdz 90 grādiem. Atkarībā no tā, vai vajag maksimālu gaismu, vai pretēji, maksimālu tumsu, šos  paneļus var grozīt ar rokas kurbuli vai sienas pogu, kontrolējot gaismas daudzumu telpā pēc labpatikas.

RULLO ŽALŪZIJAS

Izgatavotas no izturīga auduma, rullo žalūzijas ir stabilas un "nebaidās" no sala, lietus, vai auduma izbalēšanas saulē. Gaišākas krāsas žalūzijas bloķēs karstos saules starus, saglabājot to gaišu, bet tumšāki audumi bloķēs arī gaismu. Pielāgo savām vajadzībām un saskaņo ar esošo dizainu, izvēloties no plašā auduma un krāsu klāsta.

ĀRĒJĀS VENĒCIJAS ŽALŪZIJAS

Lieliska izvēle tiem, kas brīžiem grib gan ēnu, gan tumsu, gan sauli. Venēcijas žalūzijas ir nolaižamas un paceļamas uz augšu. Tām ir regulējams žalūziju leņķis un tās var sarullēt atpakaļ kastē, kas atrodas virs loga ailes brīžos, kad vēlaties baudīt ainavu un skaisto laiku pilnā krāšņumā.

 

 

Uzzini vairāk par produktiem un to iespējām un risinājumiem savam mājoklim, apmeklējot Ripo būvsalonu Rīgā, Katlakalna ielā 11 un veikalu Ventspils ielā 55.