Blogs

Rudens iedvesmotas pārmaiņas - pirkumi Tavam mājoklim

Kad rudens lapas sāk dzeltēt un gaisā jūtama dzestra svaiguma nots, daudzi no mums meklē veidus, kā ienest šo sezonu arī savā mājoklī. Rudens ir lielisks brīdis, lai ieviestu svaigas pārmaiņas interjerā un radītu mājīgu atmosfēru. Vai arī Tevi iedvesmo rudens košās krāsas un dabas pārmaiņas? Šajā rakstā uzzināsi, kādi interjera un labiekārtošanas darbi ir piemēroti tieši rudenim, un saņemsi vērtīgus padomus no RIPO International. Sagatavojies rudenīgām pārmaiņām, lai Tava māja kļūtu par patīkamu patvērumu visos gadalaikos!

 

Svaigas pārmaiņas paša rokām – dekoratīvās ķieģeļflīzes

ķieģeļflīzes

Ik gadu rudens pienākšana nāk ar jaunu iedvesmas un pārmaiņu vilni – gribas svaigumu un pārmaiņas savā telpā. Dažkārt ar gleznām, fototapetēm, vāzēm un paklājiem interjerā ir par maz, jo tie nespēj radīt īsto noskaņu, un lieki pārpilda telpu. Arī minimālisma cienītājiem izteiksmīgs un svaigs akcents ir tikpat svarīgs, kā bagātīgi ierīkotā interjerā ar eksotiskā noskaņā. Risinājums, kas apvieno divas pretstata un vēl daudzas citas gaumes ar kaprīzām iecerēm, ir tieši Stegu.

Dekoratīvās ķieģeļflīzes no Stegu piedāvā nebeidzamus formas, krāsas un stila risinājumus jebkuram mājoklim. Dekoratīvās flīzes ir ne vien skaists, bet arī praktisks ieguldījums, kas nemainīgi kalpos ilgus gadus. Tās iztur gan salu, gan mitrumu, gan saules karstumu, tāpēc ir pielietojamas arī virtuvē un vannas istabā. Pārvērt garlaicīgas istabas veidolu, piešķirot tai unikālu akcentu uz vienas vai vairākām sienām. Izcel vai atdali dažādas istabas zonas, paslēp nepilnības vai piešķir rotaļīgu noskaņu vecai istabai, ļaujoties radošam dizaina lidojumam. Turklāt, lai tos uzklātu, nav nepieciešamas īpašas iemaņas.

Ķieģeļu flīzes dizaini lieliski imitē gan tradicionālo, gan moderno flīzes dizainu, kas kļuvis tik aktuāls modernos interjeros. Uzklājot to, piemēram, uz fasādes sienas, ir grūti uzreiz noteikt, vai tas ir īsts ķieģelis, vai dekoratīva apdare. Apskati dekoratīvo ķieģeļu dizainus un pārliecinies pats!

 

Gatavs rudens lietavām un ziemas salam - IKO bitumena jumta segumi

bitumena jumta segumi

Vislabākais laiks, kad pieķerties jumta restaurēšanai, vai pilnai seguma maiņai ir tieši rudens. Pirms sācies lapkritis, vējainas un lietainas dienas, un līdz ziemas saliem ir gana laika, lai jumtu sagatavotu. Nav pārāk karsts, lai fiziskie darbi karstuma ietekmē būtu par apgrūtinājumu, kā arī karstiem saules stariem kļūstot rāmākiem, šindeļu segums netiks pakļauts deformācijai. Izvēlies sausu un gaišu dienu, un dodies uz savas privātmājas, garāžas, darbnīcas vai šķūņu jumtiem, lai novērtētu seguma stāvokli un pārliecinātos par seguma gatavību bargajai ziemai.

IKO ir Kanādas ražotājs, kas vairāk nekā 60 gadus piedāvā kvalitatīvus un inovatīvus bitumena šindeļus. Seguma veidu, formu un krāsu klāsts ir maksimāli plašs, lai piedāvātu visveiksmīgāko izvēli jebkura stila mājai un formas jumtam. IKO priekšrocības ir ne tikai kvalitāte, bet arī montāžas komforts - lielāks šindeļu izmērs un ērta naglošanas josla ļauj ietaupīt līdzekļus un paātrināt montāžas procesu. Turklāt ražotāja pārliecība par savu produktu, nodrošina daudzu gadu garantiju.

Ja Tev ir neparasta projekta vēlme, visticamāk, šie bitumena šindeļi spēs to realizēt. Dažādi jumta segumi, vairākas šindeļu formas un plašs krāsu klāsts. Apskati dažus no jumta segumiem RIPO International mājaslapā. Un jumta izmaksas kalkulators palīdzēs aprēķināt nepieciešamo materiālu daudzumu, balstoties uz Tava jumta izmēriem!

 

Paliec drošs! Ruļļu slēģi vasarnīcas, dzīvokļa un privātmājas drošībai

Ruļļu slēģi

Ruļļu slēģi ir lielisks risinājums mājokļa drošības uzlabošanai. Pēdējā laikā kļuvusi par aktuālu izvēli ne tikai veikalu skatlogiem, bet arī privātmājām, pirmo stāvu dzīvokļiem, vasarnīcām, lauku mājām, garāžām un arī darbnīcām. Šī vienkāršā instalācija virs logiem un durvīm sniedz sirdsmieru ne tikai īpašumiem, kurus atstājam uz ilgāku laiku bez uzraudzības (vasarnīcas, lauku mājas), bet arī mājokļiem, kuros dzīvojam ikdienā. Drošība ir svarīga vienmēr – gan dienā, kad esam ārpus mājās, gan naktī, kad cieši guļam. Ir patīkami neuztraukties un apzināties, ka mājoklis ir maksimāli pasargāts no negaidītiem visiem.

Ruļļu slēģi ir kompakts risinājums, kurus var izgatavot jebkuros izmēros un saskaņot ar fasādi. Atkarībā no nepieciešamā izmēra, tos var atvērts un aizvērt gan manuāli, izmantojot rokas kurbuli, gan automatizēt un kontrolēt ar sienas pogu vai tālvadības pulti. Horizontālo kaseti, kurā tie uzglabājas, var uzstādīt virs un aiz ailes, vai arī pilnīgi iebūvēt ailē (sienā), ja tā vēl ir izbūves procesā. Ruļļu slēģi veido ne tikai drošības barjeru, bet arī papildus priekšrocības kā skaņas izolāciju un saules staru bloķēšanu. Ja Tavs miegs tiek bieži iztraucēts ar spožiem saules stariem vai skaļiem trokšņiem – tiks parūpēts arī par to!

 

Garāžu vārti drošībai – uzstādīšana vienkārša, aizsardzība maksimāla!

paceļamie garāžas vārti cenas

Kad garāžas izbūve un dārza uzlabošanas projekti tuvojas beigām, ir laiks pievērst uzmanību svarīgākajam saimniecības elementam – garāžas vārti. Ja jums ir garāža vai saimniecības ēka, kur glabājat auto, dārza tehniku vai instrumentus, pasargājiet šīs telpas no nelabvēlīgiem laikapstākļiem.

Kāpēc izvēlēties jaunus garāžu vārtus?

  • Siltumizolācija: kvalitatīvie garāžas vārti no RIPO International, nodrošina optimālu temperatūru telpā.
  • Drošība: garāžu vārti ar vairāku trošu sistēmu un foto sensoriem nodrošinās, ka tie nekrīt, un pasargās jūsu bērnus un mājdzīvniekus.
  • Estētika: mūsdienīgi paceļamie vārti uzlabos jūsu mājas fasādi un harmoniski iekļausies kopējā dizainā.

Ja apzināties jauno garāžu vārtu nozīmīgumu un meklējat izcilu kvalitāti par pieņemamu cenu, garāžu vārti TermoLift ir jūsu ideālais risinājums. Šie RIPO International garāžu vārti atbilst visiem Eiropas drošības standartiem un tiek izgatavoti pēc individuāliem izmēriem, garantējot komfortu un drošību.

 

Ja esi rudens pārmaiņu iedvesmots, un ir radušās idejas neparastiem projektiem ar RIPO International produktu klāstu, sazinies ar komandu jau tagad un radīsim pārmaiņas kopā!

RIPO International blogs ļaus iedvesmoties lieliskām pārmaiņām Tavā ikdienā, ieskaties rakstos un uzzini jau tagad!