Blogs

Kvalitatīvi vārti-būtisks ieguldījums jūsu īpašuma drošībā un estētikā

 

Vispirms jau tie ir būtiski ieguvumi īpašuma drošībai, kas mūsdienās ir viens no galvenajiem aspektiem, kāpēc tiek pieņemts lēmums par vārtu uzstādīšanu. Īpašumā atrodas daudz materiālo vērtību, kuras jāpasargā no citu acīm un zagļiem, tāpat ir jāparūpējas par īpašuma iemītnieku fizisko drošību, it īpaši bērnu un mājdzīvnieku. Kvalitatīvi un tikai piederošām personām kontrolējami teritoriju vārti un garāžu vārti šajā ziņā ir neaizstājami.

 

Vēl viens būtisks iemesls, kas mudina savus īpašumus norobežot ar vārtiem, ir vēlme pēc privātuma. Mājoklis ir mūsu miera osta un drošā sala, kur vēlamies būt netraucēti, negribam, ka apkārtējiem katra mūsu kustība ir kā uz delnas. Īpaši aktuāli tas ir īpašumos, kuri atrodas ceļa un ielas malā, kur netālu ir intensīva cilvēku un transportlīdzekļu kustība.

 

Protams, kvalitatīvi un gaumīgi vārti arī izdaiļo īpašumu, padarot to ne tikai tīkamāku pašiem un apkārtējiem, bet arī palielinot tā tirgus vērtību, kas ir nozīmīgi, ja vēlas īpašumu pārdot.

Kāpēc ieguldīt līdzekļus kvalitatīvos vārtos

Augstas kvalitātes teritoriju vārti, garāžas un arī industriālie vārti maksā diezgan daudz, tāpēc ir loģiski, ka tiek meklēti viedi, kā ietaupīt, kur iegādāties vārtus lētāk. Tomēr jāatgādina, ka izteikti zema cena gandrīz vienmēr būs panākta ar zemākas kvalitātes izejmateriāliem un komponentēm, kas galu galā liks vārtiem zaudēt kvalitāti un ievērojami saīsinās to kalpošanas laiku. 

 

Ja kvalitatīvu vārtu mūžu varam mērīt daudzos gados un pat desmitgadēs, tad skaidrs, ka zemas kvalitātes vārtiem defekti sāks parādīties jau diezgan drīz. Tad nāksies ieguldīt līdzekļus remontā vai vispār vārtus mainīt. Tāpēc, skatoties ilgtermiņā, taupīšana uz vārtu kvalitātes rēķina šodien atnesīs papildus izdevumus nākotnē, kuri galu galā var pārsniegt kvalitatīvu vārtu sākotnējo cenu.

 

Vēl viens būtisks iemesls iegādāties labus vārtus – tie būs ērti, klusi un uzticami savā darbībā, nesagādās raizes nevienā gadalaikā. Kvalitātes faktors ir īpaši būtisks, ja izvēlēti automātiskie vārti, jo vēršanās sistēmām jāspēj efektīvi un uzticami strādāt dienu no dienas daudzu gadu garumā. Tāpēc, izdarot izvēli par vārtu un automātikas modeli, vēlams atrast variantu, kas apvieno pieņemamu cenu un teicamu kvalitāti.

RIPO vārti – kvalitāte un funkcionalitāte par pieejamām cenām

RIPO Baltic preču sortimentā pieejami vairāki vārtu veidi: 

Tie ir piemēroti dažādu privāto un komerciālo īpašumu aprīkošanai atbilstoši klienta vajadzībām, jo vārti tiek izgatavoti pēc individuālām vēlmēm, pielāgojot gan izmērus, gan apdares veidu, gan papildu aprīkojumu.

 

Teritoriju vārti pieejami gan bīdāmi, gan verami atkarībā no vēlmēm un teritorijas īpatnībām. Ražošanas procesā iespējams pielāgot gan dizainu, gan materiālus, padarot vārtus par unikālu akcentu tieši jūsu īpašumam. Teritoriju vārti gādās par autovadītāju, darbinieku, ģimenes locekļu un dzīvnieku komfortu un drošību.

 

Garāžu vārti pasargā kustamo un nekustamo īpašumu un sniedz komfortu ikdienas dzīvē, tāpēc ir būtiski izvēlēties tiešām uzticamus garāžu vārtus. RIPO garāžu vārti ir maksimāli droši, ērti, funkcionāli un aprīkojami ar tādu automātisko vadību, kāda lietotājam ir ērtāka un piemērotāka.

 

Industriālie vārti ir neaizstājami ražošanas un komerctelpās, jo tie ne tikai nodala telpu, bet arī sniedz papildu drošību, optimizē darba vidi, samazina telpu ekspluatācijas izmaksas. RIPO industriālie vārtu paneļi ir izturīgi, kvalitatīvi, siltināti un viegli pielāgojami jebkura tipa ēkai. Iespējams arī iestrādāt papildu aprīkojumu atbilstoši klienta vēlmēm.

 

Visi RIPO ražotie vārti izgatavoti no pārbaudītām, kvalitatīvām un izturīgām detaļām un materiāliem, kuri tiek pasūtīti no vadošajiem ražotājiem Eiropā. Automātikas mehānismi, ar kuriem tiek aprīkoti RIPO vārti, tiek iegādāti no ražotājiem Vācijā un Itālijā.

 

Vairāk par RIPO vārtu veidiem un cenām uzziniet šeit.