Dari pats

#paliecmājās un dari pats!

Laikā, kad cenšamies pasargāt sevi un citus, maksimāli daudz paliekot mājās - neviļus pieķeramies dažādiem mājas, balkona un pat dārza nostūriem, rīkojot ģenerālās tīrīšanas, mājas uzlabošanas darbus un vispārēju gatavošanos vasarai. Ja arī Tu šo laiku izmanto lietderīgi un drošā veidā vēlies uzlabot savu mājokli – zini, ka RIPO ir gatavs būt pat Tavu sabiedroto, lai vari iegādāties preci mūsu mājaslapā un saņemt sūtījumu ar kurjeru uz mājām.

Esi gatavs vasarai, iegādājoties un saņemot preci neizejot no mājām! Mūsu video instrukcijas, ērtā iepirkšanās mājaslapā un arī on-line čats ar pārdošanas speciālistiem nodrošinās ērtu iepirkšanos un skaistu mājokli paša rokām!

RIPO “nomēri, pasūti un uzstādi pats” preces pavasarim un vasarai:

Insektu sieti logiem un durvīm

Sezonas top prece, kas visefektīvāk pasargā mājokli no odiem, mušām, lapsenēm un citiem knišļiem daudzu gadu garumā. Ripo insektu sieti ir kvalitatīvi, izturīgi un ērti lietojami ikdienas gaitās no pavasara līdz rudenim.

Verami, iestiprināmi, rullo un plisēti sieti plastikāta, alumīnija un koka logiem un durvīm jebkurā izmērā. Izvēlies sev tīkamāko sieta veidu: standarta pinuma, īpaši smalku un caurredzamu, izturīgu dzīvnieku sietu vai jaunas tehnoloģijas Polltec sietu, kas aiztur ziedputekšņu nonākšanu mājoklī.

Apskati insektu sietu produktu klāstu šeit.

Noskaties pamācības video, kā Tu vari nomērīt, pasūtīt un uzstādīt sietus paša spēkiem.

Lasi bloga rakstus, kur vari uzzināt visu, kas jāzin par sietiem.

 

Garāžu vārti TermoLift

Mūsdienīgi garāžu vārti ir katras garāžas un mājokļa ‘seja’ , un drošības raugs. Tie pasargā auto, motociklu un citas vērtīgas mantas, norobežojot visu telpu no mitruma ietekmes, siltuma zuduma un ļaunprātīgiem garnadžiem.

Ja esi laimīgs garāžās īpašnieks ar pamatinstrumentu arsenālu un čaklām rokām, tad ,visnotaļ, arī uzmontēt jaunus Ripo garāžu vārtus Tev būs pa spēkam! Īpaši izstrādātais TermoLift garāžu vārtu komplekts ir paredzēts uzstādīšanai bez profesionāla montiera palīdzības. Esam sagatavojuši pamācošus video, kas soli pa solim parāda kā pareizi nomērīt un uzmontēt TermoLift vārtus.

Izvēlies savus jaunos garāžu vārtus šeit.

Apskati video instrukcijas vārtu nomērīšanai un uzstādīšanai.

Uzzini bloga rakstos, kāpēc ir vērts izvēlēties tieši Ripo vārtus.

 

Dekoratīvās apdares flīzes fasādei un interjeram

Ja Covid-19 laikā esi bijis atbildīgs un daudz lūkojoties uz četrām sienām ir apnicis tas, ko redzi – STEGU flīzes ļaus uzlabot vai pilnībā izmainīt sava interjera izskatu, nemainot mēbeles. Papildini esošo, vai radi pilnīgi jaunu noskaņu fasādei vai interjeram paša rokām!

Dekoratīvās akmens un ķieģeļu flīzes ir lielisks risinājums balkona, terases, nama fasādes, kā arī viesistabas, virtuves, guļamistabas un vannas istabas sienām.

Dekoratīvās akmens flīzes atveido visdažādāko dabīgo akmens veidu tekstūras, formas un krāsas, savukārt ķieģeļu flīzes rada autentisku ķieģeļu sienu, atveidojot gan tradicionālu un veclaicīgu, gan modernu un aktuālu ķieģeļa izskatu.

Izmanto mūsu mājaslapas čata iespēju, lai uzzinātu savām sienām nepieciešamo flīžu daudzumu, kā arī papildini pirkuma grozu ar vajadzīgiem papildmateriāliem, un radi savu neatkārtojamo interjera akcentu pats!

Apskati visu sienas apdares klāstu šeit.

Lasi bloga rakstus, kur iepazīstinām un iedvesmojam interjera pārmaiņām šeit.

 

 

Sazinies ar mums, sūtot e-pastu, uzdodot jautājumu mājaslapas čatā, vai zvanot!