Blogs

STEGU arhitektoniskās flīzes drosmīgam un mūsdienīgam interjeram

 

 

Ja arī Tevi nepiesaista baltas sienas un apnikušas līmējamās tapetes, dod priekšroku mūsdienīgam un drosmīgam risinājumam interjera un fasādes sienām! Izcilā STEGU kolekcija sastāv no 4 arhitektoniskajām flīzēm, kas atveido betona tekstūru un krāsu. Šo flīžu kolekcija veido ne vien neitrālu fonu ar izteiksmīgu sienas reljefu, bet arī unikālu dekora risinājumu sienām, kas mīt moderni ierīkotos mājokļos. To galvenais šarms slēpjas raupjā tekstūrā, stūrainās un plūstošās formās un no tā izrietošajās ēnu spēlēs, pateicoties kam sienas raksts mainās līdz ar dažādo apgaismojumu.

Šis dizaina risinājums ir lielisks ja vēlies vieglu, bet neparastu akcentu uz sienām, kuras nevēlies atstāt vienkrāsainas. Tās kalpo par izcilu fonu neitrālam un minimālam interjeram atturētos toņos un labu pamatu košākam interjeram, kur acu piesaistošām mēbelēm, gaismekļiem un paklājiem vajag mierīgu, bet ne būt ne garlaicīgu bāzi, kas labi sader ar jebkādām krāsām. Tās iederas teju jebkurā interjerā, piemēram, Skandināvu, boho, hi-tech, 50. gadu glamūra, kā arī industriālā stilā ierīkotās telpās. Izmanto tās priekšnamā, viesistabā, virtuvē, hallē, ēdamzālē, mājas ofisā un pat guļamistabā. Tāpat, dažas no flīzēm ir piemērotas fasādei - izcel nama ieeju, terases zonu vai jebkuru citu mājas daļu.

Constructo

Iekšdarbu flīze, kas imitē betona būvkonstrukcijas sienu ar veidņu dēļiem.

Constructo šarms slēpjas tās raupjā un daudzveidīgā tekstūrā – nenolīdzinātās šuves, betona masas porainība un koka dēļu zīmējuma atspiedums uz sienas.

Šis ir nākamais pakāpiens ierastajām ķieģeļu flīzēm, jo ideja un aprises ir līdzīgas, taču izpildījums un ideja ir citādāka. Ja vēlies ko jaunu un neparastu, taču baidies no pārdrošajiem dizainiem ko piedāvā pārejās STEGU arhitektoniskās flīzes – šis būs labs kompromiss, kas ļaus nepamest intejera “komforta zonu”,  tai pat laikā ienesot svaigas dvesmas telpai, kurai nevēlies tradicionālo balto vai sarkano ķieģeļa sienu.

Apskati STEGU arhitektoniskās flīzes šeit.

Diamante

Iekšdarbu un ārdarbu flīze ar unikālu rombveida formu un trīsdimensionālu efektu dizaina kombināciju izveidei pēc savas patikas.

Ģeometriskā Diamante maigi pelēkā krāsā un ar betonam raksturīgo tekstūru izceļas starp citām flīzēm pateicoties savai rombveida formai. Tās ļauj tev pašam ļaujot veidot gleznu aizvietojošas sienas skulptūras visdažādākajās kombinācijās. Noklāj visu sienu vai veido lielākus un mazākus dekorus - liec tās kopā vai šķirti horizontāli, vertikāli vai diagonāli un veido neatkārtojamu fokuspunktu viesistabā, hallē, virs kamīna un virtuvē - tās lieliski iederas teju jebkurā telpā.Turklāt šīs flīzes ir piemērotas gan iekšdarbiem, gan ārdarbiem, tāpēc nebaidies izveidot ģeometrisku akcentu arī uz fasādes. Pateicoties trīsdimensionālām aprisēm un ģeometriskām līnijām, pie dažādiem apgaismojiem ēnu spēle izceļ dažādus līniju rakstus.

Apskati STEGU arhitektoniskās flīzes šeit.

New York

Ūdensnoturīgās iekšdarbu flīzes New York atdarina lielās betona plāksnes, lai radītu industriāla interjera koptēlu.

Turpini lielpilsētas šarmu savā mājoklī un izvēlies lielas flīzes industriālās dvesmās. Šīs STEGU plāksnes pievelk uzmanību ar savu patīkamo pelēki toni, poraino virsmu, kas atdarina dabīgo betonu, un apaļās “stiprinājumu’ iedobes stūros. Neskatoties uz savu lielo izmēru, tās neizskatās masīvas vai smagnējas un piešķir telpai zināmu vieglumu. Šī ir lieliska izvēle plašām telpām un istabām ar augstiem griestiem, piemēram, virtuvei, viesistabai, hallei un sienai gar kāpnēm vai kamīnu. New York flīzes kalpos par lielisku fonu un gaumīgu papildinošo elementu interjeram, kur galvenais uzsvars ir uz krāsām, audumiem, mēbelēm vai citiem elementiem. Kopumā, tās labi iederēsies teju jebkurā telpā, arī mājas tumšākos un gaišākos nostūros, kuriem vēlies veltīt nedaudz vairāk uzmanības ar neuzkrītošu detaļu, nepārdrūzmējot platību ar liekiem dekoriem.

Apskati STEGU arhitektoniskās flīzes šeit.

Rubica

Sala izturīgās flīzes iekšdarbiem un ārdarbiem ar dinamisku izliekumu divos toņos.

Nelielo kvadrāta flīžu šarms slēpjas to trīsdimensionālajā izliekumā un tekstūrā. Umbria ir pieskārienam gludas jeb slīpētas, taču papildus tām piemīt arī smalkāka, betonam raksturīga porainā tekstūra. Nelielais flīžu izmērs lieliski iederēsies arī mazās telpās ar šaurāku apdares kvadratūru, piemēram, nelielā virtuvē, viesistabā un guļamistabā. Pateicoties gludai un izliektai virsmai, cietais materiāls veido vizuāli gaisīgas un mīkstas sienas efektu, kas harmoniski sader ar jebkurā stilā ierīkotu interjeru. Izliekumi veido interesantas līnijas un ēnas dažādos apgaismojumos. Šī ir vienīgā arhitektoniskā flīze, kas pieejama divos toņos – dabīgi baltā un maigi pelēkā – izvēlies vienu, vai kombinē tos un izveido savu neatkārtojamo rakstu uz sienas.

Apskati STEGU arhitektoniskās flīzes šeit.

 

 

Sazinies ar mums, lai uzdotu jautājumu!