Blogs

Rudens iedvesmotas pārmaiņas - 5 skaisti un svarīgi pirkumi mājoklim

Rudens iedvesmo svaigām interjera pārmaiņām un mājas uzlabojumiem... Jūties košā un vēsa rudens iedvesmots? Lasi mūsu rakstu un uzzini, kādus interjera un mājas labiekārtošanas darbus vari veikt rudens sezonā, gūsti iedvesmu un apmeklē Ripo būvsalonu, lai sagatavotos vēsajiem gadalaikiem.

 

Svaigas pārmaiņas paša rokām – dekoratīvās akmens un ķieģeļu flīzes

Ik gadu rudens pienākšana nāk ar jaunu iedvesmas un pārmaiņu vilni – gribas svaigumu un pārmaiņas savā telpā.

Dažkārt ar gleznām, fototapetēm, vāzēm un paklājiem interjerā ir par maz, jo tie nespēj radīt īsto noskaņu, un lieki pārpilda telpu. Arī minimālisma cienītājiem izteiksmīgs un svaigs akcents ir tikpat svarīgs, kā bagātīgi ierīkotā interjerā ar eksotiskā noskaņā. Risinājums, kas apvieno divas pretstata un vēl daudzas citas gaumes ar kaprīzām iecerēm, ir tieši Stegu.

Dekoratīvās akmens un ķieģeļu flīzes Stegu piedāvā nebeidzamus formas, krāsas un stila risinājumus jebkuram mājoklim. Kā bezgalīga risinājumu un iedvesmas jūra fasādei un interjeram - 37 dažnedažādi dizaini un formas, un vēl vairāk krāsu, toņu un nianšu jebkura stila mājoklim, kafejnīcai, veikalam, restorānam, baseinam un pat pirtij.

Dekoratīvās flīzes ir ne vien skaists, bet arī praktisks ieguldījums, kas nemainīgi kalpos ilgus gadus. Tās iztur gan salu, gan mitrumu, gan saules karstumu, tāpēc ir pielietojamas arī virtuvē un vannas istabā. Pārvērt garlaicīgas istabas veidolu, piešķirot tai unikālu akcentu uz vienas vai vairākām sienām. Izcel vai atdali dažādas istabas zonas, paslēp nepilnības vai piešķir rotaļīgu noskaņu vecai istabai, ļaujoties radošam dizaina lidojumam. Turklāt, lai tos uzklātu, nav nepieciešamas īpašas iemaņas – palīga nāks uzklāšanas pamācība un montāžas papildmateriāli.

Akmens flīžu dizaini piedāvā plašu risinājumu klāstu – no ūbermoderniem un ģeometriskiem, līdz klasiskiem, eksotiskiem un cildeniem akmeņiem, kas izskatās kā īsti. Apskati akmens flīzes produktus un iedvesmojies pārmaiņām šeit!

Ķieģeļu flīžu dizaini lieliski imitē gan tradicionālo, gan moderno flīzes dizainu, kas kļuvis tik aktuāls modernos interjeros. Uzklājot to, piemēram, uz fasādes sienas, ir grūti uzreiz noteikt, vai tas ir īsts ķieģelis, vai dekoratīva apdare. Apskati dekoratīvo ķieģeļu dizainus un pārliecinies pats!

 

Siltums vēsajā sezonā ar dabas pieskārienu – Stegu koka paneļi sienām

Laikā, kas laikapstākļi no silta un saulaina mainās uz vēsāku, tumšāku un drēgnāku, par galveno miera un siltuma oāzi kļūst mūsu siltie mājokļi. Piešķir savām telpām mājīgumu un ienes neviltotu dabas dvesmu, kas sildīs sirdi un priecēs acis.

Dekoratīvie koka paneļi Stegu piedāvā vairāku dizainus Tavām iekštelpām. Izgatavoti no 100% dabīgā koka, šie dekoratīvie paneļi lieliski iederēsies gan modernā un mūsdienīga, gan klasiska un tradicionālā mājoklī, un lieliski papildinās jebkuru istabu.

Piešķir izsmalcinātu akcentu ēdamistabas zonai, papildini garlaicīgu virtuvi ar unikālu “odziņu”, ienes dabas siltumu un mieru guļamistabā vai padari viesistabu mājīgāku – iespējas ir visur. Izcel vienu istabas sienu, lai tā kļūst par galveno akcentu, vai izveido gleznai līdzīgu kolāžu uz tukšās sienas virs dīvāna, kamīna, aiz TV konsoles, gultas vai ēdamistabas galda. Daba nekad neiziet no modes - 6 dažādi paneļu veidi aktuālos dizainos. Silti, mājīgi, izsmalcināti un bagātīgi dekori gaiši un tumši brūnos toņos lieliski saskanēs ar interjeru, kas ieturēts gan košos, gan neitrālos toņos.

Paneļus uz sienām var uzstādīt vairākos veidos, process ir samērā vienkāršs un ātrs, lai to varētu izdarīt pats, bez meistara palīdzības.

Apskati visu koka paneļu klāstu šeit un iedvesmojies siltām pārmaiņām!

 

Gatavs rudens lietavām un ziemas salam - IKO bitumena šindelis jumtam

Vislabākais laiks, kad pieķerties jumta restaurēšanai, vai pilnai seguma maiņai ir tieši rudens. Pirms sācies lapkritis, vējainas un lietainas dienas, un līdz ziemas saliem ir gana laika, lai jumtu sagatavotu. Nav pārāk karsts, lai fiziskie darbi karstuma ietekmē būtu par apgrūtinājumu, kā arī karstiem saules stariem kļūstot rāmākiem, šindeļu segums netiks pakļauts deformācijai.

Izvēlies sausu un gaišu dienu, un dodies uz savas privātmājas, garāžas, darbnīcas vai šķūņu jumtiem, lai novērtētu seguma stāvokli un pārliecinātos par seguma gatavību bargajai ziemai.

IKO ir Kanādas ražotājs, kas vairāk nekā 60 gadus piedāvā kvalitatīvus un inovatīvus bitumena šindeļus. Seguma veidu, formu un krāsu klāsts ir maksimāli plašs, lai piedāvātu visveiksmīgāko izvēli jebkura stila mājai un formas jumtam. IKO priekšrocības ir ne tikai kvalitāte, bet arī montāžas komforts - lielāks šindeļu izmērs un ērta naglošanas josla ļauj ietaupīt līdzekļus un paātrināt montāžas procesu. Turklāt ražotāja pārliecība par savu produktu nodrošinadaudzu gadu garantiju ar īpašu renovēšanas programmu, kas piešķir kompensācijas atlaidi nākamajam seguma pirkumam.

Ja Tev ir neparasta projekta vēlme, visticamāk, šie bitumena šindeļi spēs to realizēt. 12 dažādi seguma veidi, vairākas šindeļu formas un plašs krāsu klāsts no neitrāli bēšiem un pelēcīgiem līdz sūnu zaļiem un jūras ziliem toņiem. Katram segumam ir savas priekšrocības, kas īpaši radītas dažāda veida jumtiem un laikapstākļu īpatnībām. Izturīgi pret krasiem laikapstākļiem un stiprām vēja brāzmām, ekstrēmi stāviem un maksimāli lēzeniem jumtiem, trīsplākšņu šindeļi un jaunas tehnoloģijas stikla šķiedras ar bitumu, kas saulē neizbalē.

Apskati dažus no jumta segumiem Ripo mājaslapā un sazinies ar mums!

 

Paliec droša! Ruļļu slēģi vasarnīcas, dzīvokļa un privātmājas drošībai

Ruļļu slēģi ir lielisks risinājums mājokļa drošības uzlabošanai. Pēdējo gadu garumā kļuvusi par aktuālu izvēli ne tikai veikalu skatlogiem, bet arī privātmājām, pirmo stāvu dzīvokļiem, vasarnīcām, lauku mājām, garāžām un arī darbnīcām.

Šī vienkāršā instalācija virs logiem un durvīm sniedz sirdsmieru ne tikai īpašumiem, kurus atstājam uz ilgāku laiku bez uzraudzības (vasarnīcas, lauku mājas, saimniecības), bet arī mājokļiem, kuros dzīvojam ikdienā. Ruļļu slēģi ļoti noder privātmājas un pirmo stāvu dzīvokļu logiem un durvīm. Drošība ir svarīga vienmēr – gan dienā, kad esam ārpus mājās, gan naktī, kad cieši guļam. Ir patīkami neuztraukties un apzināties, ka mājoklis ir maksimāli pasargāts no negaidītiem visiem.

Ruļļu slēģi ir kompakts risinājums, kurus var izgatavot jebkuros izmēros un ieskaņot fasādes krāsai. Pateicoties to kompaktajam izmēram un minimālām brīvās vietas prasībām, nereti tos izvēlas garāžu vārtu vai pat saules žalūziju vietā, jo to izmērs var sasniegt teju 9 m2. Atkarībā no nepieciešamā izmēra, tos var atvērts un aizvērt gan manuāli, izmantojot rokas kurbuli, gan automatizēt un kontrolēt ar sienas pogu vai tālvadības pulti. Horizontālo kaseti, kurā tie uzglabājas, var uzstādīt virs un aiz ailes, vai arī pilnīgi iebūvēt ailē (sienā), ja tā vēl ir izbūves procesā.

Papildus priekšrocības – skaņas izolācija un saules staru bloķēšana. Ja Tavs miegs tiek bieži iztraucēts ar spožiem saules stariem vai skaļiem trokšņiem – tiks parūpēts arī par to!

Apskati produktu un uzzini vairāk šeit!

 

Bargi laikapstākļi tuvojas, bet auto būs drošībā – garāžu vārti, kurus vari uzmontēt pats

Kad garāžas izbūve, remontu darbi un dārza uzlabošanas projekti rit uz beigām, ir pēdējais laiks parūpēties par vienu, iespējams, vienu no svarīgākajiem saimniecības elementiem. Ja Tev ir garāža, saimniecības ēka, darbnīca vai neliela noliktava, kur ikdienā uzglabā auto, motociklu, dārza tehniku, instrumentus vai citas saimniecībai un ģimenei svarīgas lietas, tad zināsi, cik svarīgi šo telpu pasargāt no laikapstākļu negatīvās ietekmes visa gada garumā.

Kāpēc uzstādīt tieši garāžu vārtus, un kāpēc būtu jāmaina vecie vārti pret jauniem? Tā kā vārtu izmēri var izstiepties visas sienas platumā, tie ir svarīgs posms optimāla klimata uzturēšanā visa telpā. Ja paneļiem nav siltuma izolējums, tie ir slikti uzstādīti un pasūtīti nepiemērotā izmērā – tie var kļūt par vājo posmu siltuma uzturēšanā un mitruma novēršanā. Ja vēlies vārtus, kas nav tikai ieeja ēkā, tad pievērs uzmanību siltumizolācijai, sānu gumijām, paneļu biezumam, detaļu kvalitātei (cinkotas, anodētas) un paneļu apstrādes un krāsojuma veidam.

Ja ģimenē ir mazi bērni vai mājdzīvnieki, tad noteikti lielu lomu spēlē arī drošība: vairāku trošu sistēma, kas neļaus vārtiem krist arī tad, ja plīsīs galvenā atspere; foto sensoru elementi, kas liks vārtiem apstāties brīdī, kad tiem veroties ciet kāds vai kaut kas pakļūst zem vārtiem; mūsdienīgi paneļu savienojumi, kas neļaus iespiest pirkstus starp paneļiem, kamēr tie veras... Visbeidzot, ne mazāk svarīgs ir arī vārtu izskats – lai tie vizuāli uzlabo fasādes izskatu un labi iekļaujas pārejās ēkas noformējumā.

Ja jau sāki aptvert labu garāžu vārtu svarīgumu, un vienlaikus uztraukties par to, kur atrast izcilu kvalitāti par pieejamu cenu, esam izveidojuši vispiemērotāko izvēli. Visi TermoLift garāžu vārti atbilst Eiropas drošības standartiem un tiek izgatavoti pēc katra klienta individuāliem izmēriem (bez papildu maksas), lai gādātu par komfortu no pirmā rudens lietus līdz pēdējam pavasara atkusnim. Tāpēc vienīgais, par ko Tev ir būs jāuztraucas, ir paneļu krāsas un dizaina izvēle!

Iepazīsties ar Ripo garāžu vārtiem TermoLift vairāk šeit!

 

 

Ja esi rudens pārmaiņu iedvesmots, un ir radušās idejas neparastiem projektiem ar mūsu produktu klāstu, sazinies ar mums, vai apciemo Ripo būvsalonu Rīgā, Katlakalna ielā 11.