Blogs

Atjauno veco jumta segumu un saņem atlaidi!

Rūpējoties par saviem klientiem un nodrošinot produktu kvalitāti ar garantiju, IKO piedāvā īpašu piedāvājumu - renovējot savu veco bitumena jumta segumu uz jaunu, saņem atlaidi!

 

Lai iegūtu atlaidi jaunam jumtam

Nofotografē labā kvalitātē savu esošo jumta segumu. Nepieciešams, lai bildēs būtu atainotas ēku fasādes, jumta kores ventilācija un jumta ieplūdes ventilācija.

  • Uzrādi attēlus un veco pirkuma dokumentu (ja tāds ir saglabājies) Ripo veikalā.  
  • Iegādājies vienu no jumta segumiem (Cambridge Xtreme vai Cambridge Express).
  • Iemūžini izmaiņas bildēs (jaunais jumta segums, jumta kores ventilācija, jumta ieplūdes ventilācija pažobelē).
  • Atsūti bildes uz Ripo e-pastu (sales@ripo.lv) ar norādi “IKO īpašais piedāvājums" un saņem lojalitātes programmas atlaidi sava Cambridge jumta seguma pirkumam!

*Pēc apstiprinošas atbildes saņemšanas (ja būs izpildīti visi nosacījumi) kompānija IKO nodrošina materiālu apmaksas summas samazinājumu! Kompensācijas no IKO puses notiek 2-3 nedēļu laikā. Naudas starpība no apmaksas summas tiek pārskaitīta uz klienta norādīto konta Nr.

 

Kāpēc izvēlēties: vairāk par Cambridge Xtreme un Cambridge Xpress.

IKO koncerns ir pasaules līderis asfalta un bitumena hidroizolācijas produktu ražošanā. IKO bitumena segumi tiek ražoti, izmantojot Kanādas tehnoloģijas kopš 1951. gada. Latvijā Kanādas izcelsmes IKO bitumena šindeļi tiek augsti novērtēti, tāpēc tie šeit ieņēmuši stabilas tirgus līdera pozīcijas Cambridge Xtreme un Cambridge Xpress ir pieradījis savu kvalitāti un izcilu kalpošanas laika periodu.

 

Cambridge jumta seguma īpašības un priekšrocības:

  • Veiksmīgs dizains un plaša toņu izvēle

Seguma unikālais divu joslu ēnojums izceļ jumta formu un uzlabo ēkas kopējo vizuālo izskatu. Plašais toņu klāsts ļaus piemeklēt savām vēlmēm un nama fasādei piemērotu dizainu.

  • Augsta noturība pret ultravioleto starojumu

Jumta virspusē iestrādātās keramiskās granulas tiek apdedzinātas 1000 grādu temperatūrā, kas nodrošina sākotnējā izskata un krāsas noturību vairāk nekā 30 gadu garumā.

  • Izcila izturība

Stikla šķiedras sastāvs un seguma kvalitāte ļauj izturēt jebkurus laikapstākļus, krasas temperatūras svārstības un mitrumu. Bitumena materiāls nav pakļauts korozijai un pelējumam.

  • Lieliska elastība

Elastīgais materiāls ļauj ērtāk un precīzāk uzstādīt segumu pat uz sarežģītas formas jumtiem.

  • Laba skaņas izolācija

Bituma segumam piemītošās īpašībās absorbēs pat spēcīga lietus vai krusas nokrišņu radītos trokšņus.

  • Īpaša slīpuma jumtiem

Tirgum unikālie Cambridge jumta segumi ir piemēroti lēzeniem un stāviem jumtiem ar slīpumu. Xtreme 9,5° līdz 90° un Xpress 15° līdz 85°.

  • Ērta un ekonomiska montāža

Naglošanas josla ir trīs reizes platāka nekā citu ražotāju segumiem, lielāks šindeļu izmērs noklāj lielāku jumta daudzumu par to pašu cenu un veido mazāk atgriezumu.

 

Pareiza jumta ieklāšana, garantijas un kalpošana

Lai jumta segums kalpotu maksimāli ilgi, ieklājot bitumena segumu, ir svarīgi atcerēties par jumta seguma apakšklāja ieklāšanu, jānodrošina pareiza jumta plaknes ventilācija: ieplūde un izplūde 50:50, kā arī jārūpējas par regulāru jumta apkopi, divreiz gadā attīrot jumtu no lapām un smiltīm. Ievērojot precīzu montāžas instrukciju, visiem IKO bitumena šindeļu segumiem tiek piemērota 5, 10 vai 15 gadus garantija (atkarībā no izvēlētā IKO jumta seguma veida). Tā nodrošina 100 % garantiju un sedz jumta seguma, transporta, un darba izmaksas.

Ņemot vērā samērā šī jumta veida vienkāršo montāžu un demontāžu un optimālo cenu, daudzās pasaules valstīs ir tendence bitumena jumtus mainīt ik pa 10 - 20 gadiem ne tik daudz nolietošanas dēļ, bet gan tāpēc, ka, piemēram, saimniekiem apnikusi jumta krāsa un nama fasāde piedzīvo vizuālas pārmaiņas.

Bitumena šindeļi ir arī īsta izvēle tiem, kam patīk pārmaiņas vai plāno mājokļa vizuālās pārvērtības, gūstot iespēju arī jumtam piedzīvot ātras pārvērtības, pieskaņojoties nama aktuālākajām tendencēm un saimnieku vēlmēm.  

 

Izmanto izdevību un nomaini savu jumta segumu, apmeklējot Ripo veikalu Rīgā, Ventspils ielā 55 jau šodien!